+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
  1. #1
    Junior Member
    Dołączył
    Apr 2013
    Posty
    27

    Co myślicie o BGŻ

    Witam

    Ostatnio wielką popularnością na rynku cieszy się BGŻ..jednakże zastanawiam się czy faktycznie tak jest? Czy to tylko reklamy i pranie mózgu?? Jakie są Wasze opinie??



  2. #2
    Member
    Dołączył
    Apr 2013
    Posty
    34
    Faktycznie, BGŻ to ma sporo reklam...a czy są adekwatne do jakości banku to trudno powiedzieć...chyba zależy jakie kto ma oczekiwania. Mnie osobiście trudno się wypowiedzieć na ten temat mimo faktu, że słyszałem od znajomych wiele pozytywnych opinii,,a przecież większość nie moze się mylić

  3. #3
    Junior Member
    Dołączył
    Apr 2013
    Posty
    27
    zaba - a czy ty korzytsałeś kiedyś z usług BGŻ -a moze Twoi znajomi. Jakie macie odczucia??

  4. #4
    Junior Member
    Dołączył
    May 2013
    Posty
    28
    Firma solidna. Ja korzytsałam i korzytsam z jej usług i sobie chwalę. Uważam że są profesjonalni i fachowi. Ceny takze przystępne Czego chcieć wiecej??

  5. #5
    Member
    Dołączył
    Jun 2013
    Posty
    41
    Jest taka konkurencja, że każdy bank dba o swoich klientów. BGŻ wcale nie odstaje od tego. Miałem okazję korzystać i przyznam, że zarówno warunki jakie zaproponowali oraz obsługa jest na dobrym poziomie.

  6. #6
    Mir
    Mir jest nieaktywny
    Member
    Dołączył
    Jun 2013
    Posty
    37
    BAnk BGŻ był swego czasu w cieniu, ale ostatnio wychodzi z niego i nie jest to jedynie reklama telewizyjna. Tworzenie pozytywnego wizerunku to jedna sprawa, a produkt, który jest naprawdę dobry to już inna kwestia.

  7. #7
    Member
    Dołączył
    Jul 2013
    Posty
    31
    Bank BGŻ stara się dołączyć do ścisłej czołówki i jego oferta warta jest zainteresowania. Szczególnie można ją polecić osobom, które starają się o kredyt gotówkowy. To chyba sztandarowy produkt banku i być może jest to najlepszy kredyt obecnie na rynku.

  8. #8
    Niezarejestrowany
    Gość

    Exclamation

    BGŻ- osz...cze praktyki; duże koszty kredytu; odradzam sam się sparzyłem.

  9. #9
    Junior Member
    Dołączył
    Oct 2013
    Posty
    11
    To nie tylko reklama, gdyż tak naprawdę BGŻ ostatnio ma bardzo dobre warunki dla swoich produktów. Można powiedzieć, że w pewnych aspektach jest to najlepsze z możliwych wyjść.

  10. #10
    Junior Member
    Dołączył
    Oct 2013
    Posty
    7
    testowy text
    Wydaje się, że BGŻ stara się dołączyć do krajowej czołówki i powoli mu się to udaje, toteż na pewno należy obecnie do jednych z najlepszych banków.

Podobne wątki

  1. BGŻ opinie
    By zaba in forum Banki opinie - Forum
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 30-10-2017, 09:31
  2. Kredyt na siedlisko BGŻ czy Millenium
    By kris in forum Kredyt na zakup działki lub ziemi - Forum
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 01-04-2013, 13:59
  3. ile kosztuje karencja kredytu w BGŻ
    By mlyniol in forum Kredyt hipoteczny - Forum
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 08-09-2011, 00:26

Internauci trafili na tą stronę szukając:

Uprawnienia umieszczania postów

  • Możesz zakładać nowe tematy
  • Możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •